ALEKSANDAR VUČIĆ: Moj Vukan ima 19 pištolja na vodu!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu hrvatskog predsednika Milanovića da je „Srbija slaba i da ne može nikoga da napadne, osim možda pištoljima na vodu“.

– Poštujem i Hrvatsku državu i vojsku nju ulažu mnogo novca, a što se tiče pištolja na vodu tu je Vukan apsolutni šampion, ima ih 19. Najviše na svetu bi želeo da bude vojnik… Ne mislim da ih brinu pištolji na vodu, brine ih to što je Srbija sve jača“, kaže Vučić.

Rekao je i da „ne zna čemu onda hiljade tekstova zašto se „mali Putin“ naoružava“.

- Advertisement -

– Ne znam čemu onda hiljade tekstova koje su objavili zašto se Vučić ili kako kažu ‘mali Putin’ naoružava kao što ste videli, ako su u pitanju samo pištolji na vodu – rekao je Vučić aludirajući na ranije tekstove u hrvatskim medijima o srpskom naoružavanju.

Podsetimo, hrvatski predsednik Zoran Milanović ranije danas je komentarisao odnos Srbije prema ruskoj agresiji u Ukrajini, odnosno manjak reakcije Beograda.

– Srpsko vodstvo ne zna šta bi reklo, oni su kao na žeravici. Beograd igra igru, čekaju kad će Rusi ući u Kijev. Beograd je slab, šta će oni napasti? Kosovo? Čime? Pištoljima na vodu? Dodik? S čime, uz čiju potporu? Pa ruski avioni ne mogu preleteti NATO članice. Oni su se sčućurili i gledaju šta se događa. Možda je vreme da se Beograd odluči hoće li u EU. Ako Vučić prizna Donbas, onda treba da opravda priznanje Kosova. Oni su sami došli u neogodan, začarani krug – rekao je Milanović.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu