5.2 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

ALEKSANDAR MALEŠEVIĆ: Eko-četnik na nišanu antife i građanista zbog svojih stavova

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Malešević je jedan od opozicionih aktivista koji je na sebe skrenuo pažnju osnivajući Eko-četnički pokret iz Novog Sada, čiji je i lider. U javnosti je postao poznat po otkidanju katanca golim rukama i protestu protiv nelegalne gradnje i rušenja u Nacionalnom parku Fruška gora, gde su ga tzv. građanski aktivisti optužili zbog upotrebe viška sile. Upravo tada je počeo da dobije simpatije od strane patriotskog bloka, kao i kritike od takozvane od tzv. anfitašista i građanista, u narodu poznatiji kao drugosrbijanci.

Njegov ekološki četnički pokret sarađuje sa drugim ekološkim pokretima, čime ne oduševljava tzv. antifa studente filozfskog u Novom Sadu koji pokušavaju da ga sabotiraju, ali prema njegovim rečima čak ni to ne uspevaju. Oslanjajući se na to, dao je primer kako je tzv. Antifa, inače u Americi od strane bivšeg predsednika Donalda Trampa označeni kao teroristička grupa pokušali da išaraju sprejom njegovu kuću, ali su pogrešili i išarali kuću njegovom prvom komšiji i bespotrebno čoveku napravili trošak, ali i stres.

Ono što Aleksandar Malešević označava kao bitnu temu jeste upravo to što su isključivo ekološki pokreti podržani iz novčanika stranaca priznati i kao da oni jedini imaju tapiju na bavljenje ekologijom, dok on, kao i njegov pokret ekologiju vide isključivo kao pitanje patriota, jer logičan zaključak je da će se oko ekologije u Srbiji bolje brinuti ljudi koji žive u njoj, a ne oni koji imaju upliv interesa u njoj.

- Advertisement -

Takođe, omražen je od strane građanista iz razloga jer zastupa patrijarhat i zdravo razmišljanje srpskog nacionaliste, ne ono po matrici hibridno-udbaškog nacionalizma sa konca osamdesetih godina koji je se zasniva isključivo na širenju antikomunizma, što je i dokazao tako jer je već par godina u vezi sa devojkom čiji je deda bio u partizanskom pokretu. Prema njegovim rečima, oprostio je, jer je, pozivajući se na Bibliju, hrišćanski praštati.

Takođe, vodeći se Hrišćanstvom, što je zaista rekost kod mladih ljudi, gnuša se rijaliti šou programa i dekadencije pravoslavne omladine u Srbiji koja u težnji za što više lajkova odlazi nesvesno u satanizam, zavisnost od društvenih mreža ali i opijata koji su postali deo svakodnevnice srpske omladine.

Za srpsku omladinu ima i savet oko izbora partnera:

- Advertisement -

Pomaže Bog, jer pozdrav koji treba upotrebiti pa sačekati reakciju devojke da vidi o čemu se zapravo radi. Ukoliko ne uzvrati onako kako treba, time pokazuje svoje neznanje i tako će se postepeno sužavati krug za izbor partnera. Naravno, treba je upitati i na kojoj su strani njeni preci bili u Drugom svetskom ratu, a onda sledi finalni test u vidu pranja nogu, jer će time žena pokazati svoju poniznost i poslušnost.

Ipak uprkos našoj metafizičkoj težnji da postanemo Hrišćani, čak i svi teolozi su se složili u tome da je zapravo samo jedan Hrišćanin, a to je Isus Hristos te i Aleksandar Malešević priznaje da je čovek od krvi i mesa, i da se i on ponekad razljuti, te pogreši ismevajući svoje protivnike: (prim. aut: matore prdare), što je razumljivo i ljudski.

Njegovo gostovanje na kanalu Slavija Info izazvalo je salve pozitivnih komentara od strane starijih ljudi, sa težištem na to kako još uvek nije sve izgubljeno dokle god u Srbiji postaje ovako mladi, hrabri i pametni ljudi.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti