HAOS PRED ZVEZDINIM HOTELOM: Albanski huligani izazvali incidente

Obavezno pročitajte

Albanski huligani i koreografije srama

Crvena zvezda danas u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostuje albanskom predstavniku Tirani, čiji huligani ne miruju. Odmah posle žreba pokazali su da ne nameravaju da prirede dobrodošlicu za srpskog prvaka, a sada su otišli i korak dalje.

Nisu davali Zvezdinoj ekspediciji „oka da sklopi“.

- Advertisement -

Nakon što su posle žreba priredili koreografiju u kojoj se veličaju pojedine vođe tzv. „Oslobodilačke vojske Kosova“, a prikazali i nožem probodenu jagodu, koja već godinama simbolično stoji na zvezdaškim barjacima u čast navijača Marka Ivkovića ubijenog nožem u Istanbulu, sada su navijači FK Tirana rešili i da ometaju san crveno-belih.

Navijačka grupa koja sebe zove „Tirona fanatikos“ je, naime, došla u većem broju oko hotela u kome je smeštena fudbalska ekspedicija FK Crvena zvezda i, usred noći – priredila buku, a u centru pažnje bio je vatromet:

Po dolasku u Tiranu, Zvezdin trener Dejan Stanković rekao je da ga nikakve tenzije ne zanimaju već da su crveno-beli došli samo da igraju fudbal, a onda je i otkrio šta su radili ljudi koji su mu prilazili u albanskoj prestonici, prenosi Blic.

Kapacitet krajnje neobičnog stadiona u Tirani na kome će se igrati je 22.500 gledalaca, ali zbog pandemije korona virusa publike na najvećem sportskom objektu u Albaniji ovoga puta neće biti.
I pored toga, domaćini strahuju od političkih provokacija, zbog kojih su uputili posebnu molbu lokalnoj policiji.

Meč između fudbalera Tirane i Crvene zvezde igra se večeras od 20 sati, a pobednik će se plasirati u treću rundu kvalifikacija.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu