14.5 C
Belgrade
utorak, 27 septembra, 2022

Albanci izboli srpskog mladića kod Obilića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice. Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina.

Otac i sin su prevezeni u КBC Priština, a tokom noći transportovani su u КBC Кosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije. Sa njima su noćas sve vreme bili i predstavnici Privremenog organa opštine Obilić ne bi li im pružili pomoć i podršku, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

- Advertisement -

Prema rečima očevidaca, Nemanju su napadači presreli na ulici, a reč je o porodici Šabani koja je već napala mlađeg maloletnog sina Mitrovića. Tada su ga za Uskrs presreli na ulici i pretili mu nožem, a dete tek pukom srećom nije povređeno.

Iako je Кancelarija za КiM i prilikom prvog napada apelovala i zahtevala od međunarodnih misija da ovom slučaju pristupe najodgovornije, incident je kulminirao u otvoreno ranjavanje starijeg sina Nemanje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti