22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

ALA JE OPRAVIO: Vesićeva fontana se „pokvarila“ posle otvaranja! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče se pohvalio kako je u rad puštena fontana na Cvetkom trgu, a koja je rađena pet meseci. Ali, ne lezi vraže, istog dana su se na društvenim mrežama pojavile posledice rada gradske vlasti, pa je tako plato na Cvetnom trgu bio – poplavljen!

Beograđani su do sada imali mnogo glavobolja sa radom Gorana Vesića i njegove ekipe. Rupe, višemesečni radovi, zastoji, sve je to obeležavalo „period stvaranja“ Vesića. I onda, taman kada budu gotovi radovi, vide se svi propusti i način kako je sve odrađeno.

Ništa drugačije nije bilo ni kada je reč o fontani na Cvetnom trgu, koju je zamenik gradonačelnika sa takvim ponosom juče predstavio na Fejsbuku.Goran Vesić FOTO: PrintscreenGoran Vesić FOTO: Printscreen

- Advertisement -

– Kada je Cvetni trg rekonstruisan, prema projektu koji je pobedio na konkursu Gradske opštine Vračar, insistirao sam da se ispod trga urade instalacije za fontanu ako nekada budemo radili fontanu. Pre oko godinu dana kompanija Voda Voda i njen predsednik Vojin Đorđević su ponudili Gradu da izgrade jednu fontanu. Predložili smo im više lokacija a oni su izabrali Cvetni trg. Gospodin Đorđević je održao reč i ja sam mu veoma zahvalan na tome u ime svih Beograđanki i Beograđana! – napisao je Vesić.

Međutim, njegov entuzijazam nisu delili i Beograđani. Razlog je više nego jednostavan, jer su se već juče na društvenim mrežama pojavljivali poražavajući snimci.

Tako je moglo da se vidi kako nova fontana već curi, da se „pokvarila“ odmah na startu, pa se voda izlivala na plato. Sasvim dovoljno da se Beograđani zapitaju mogu li Vesić i vladajuća klika u glavnom gradu nešto da urade kako valja i bez daljih rekonstrukcija.

- Advertisement -

I što bi rekao čuveni Danilo Bata Stojković u još čuvenijem filmu „Maratonci trče počasni krug“: „Ala je opravio, svaka mu čast“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti