29.8 C
Belgrade
nedelja, 25 jula, 2021

AL DAHRA OJADILA SRBIJU, SAD MUČI ŽIVOTINJE: Srpski domaćin snimio kamerom sve! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dejan Bulatović podelio je snimak sa imanja nekadašnjeg poljoprivrednog giganta PKB-a, koji je sada u vlasništvu firme Al Dahra. Na snimku se vidi da su životinje sa imanja pomenute firme u veoma lošem stanju, a građani u komentarima ostali su šokirani nakon gledanja snimka. 

 – Nešto čega ne sme biti u Srbiji je upravo ovakvo mučenje životinja! Ovo se dešava na imanju našeg prodatog poljoprivrednog giganta PKB, sadašnje firme Al Dahra. Zato smo sutra zakazali konferenciju za medije ispred vrata ove firme u 13:30 časova, gde ćemo izneti šokantne informacije – napisao je Bulatović na svom Tviter nalogu.

Na snimku se može videti nekoliko krava koje su primetno neuhranjene, do te mere da su skoro postale „kost i koža“.

- Advertisement -

Podsetimo, PKB je prodat arapskoj firmi Al Dahra upola cene, pa je prema pisanju Insajdera, samo od kupovine PKB-a ova firma zaradila preko 100 miliona evra.

Da stvar bude gora, država će morati da otkupi deo prodatog zemljišta, zbog deonice planiranog auto-puta od Beograda do Zrenjanina.

Građani su u komentarima bili izuzetno besni povodom stanja u kome se nalaze životinje.


- Advertisement -

– Jao, užas! Šta vredi kad to neće videti većina Srbije! Ljudi žive u mraku… A svakojaka zla se dešavaju svuda oko nas… – napisala je Branislava.

 – Održavaju ih u životu da dobiju od države 25.000 dinara po kravi – ističe Rade, misleći na subvencije koje država daje.

– PKB… „uspešna privatizacija“ SNS-a… Od ovakvih krava, izmučenih, usiljenih dobijamo proizvode kojima se hrane naša deca… Nehumano i bolesno. Da li ste bre normalni, aman? – napisao je Darko.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti