AKO VUČIĆ IZGUBI JA ĆU DA CRKNEM: Jugoslavija je gotova! (VIDEO)

0
452

Ako Vučić izgubi ja ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova – reči su jedne penzionerke (72) na mogući poraz lidera SNS na izborima zabeležene na snimku koji pokazuje razmišljanje jednog prosečnog penzionera u Srbiji. Vučić hrani, daje novac i zato se voli kao svoje dete, doduše u Jugoslaviji.

– Crno dete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čoveka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 evra, pa dao paketić – pravila je baba spisak poklona od Vučića.

A zatim je svom sinu ili unuku koji je ovaj genijalni snimak zabeležio rekla da Vučića voli podjednako kao njega.

– Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi – rekla je zabrinuto gospođa i objasnila šta će se tada desiti.

– Ako izgubi, ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova!

Onda je gospođa pokazala da Vučićeva mašinerija koja neprestano radi na satanizaciji opozicije takođe snažno i uspešno deluje kod penzionera.

– Volela sam onog malog kepeca, kako se zove? Vuk! Volela sam ga isto kao moje dete, kad on najgori ispao od njih. Vučića mnogo volim… bolji je nego Tito – rekla je ona.

Zatim je objasnila i kako nam Vučić „daje pare“.

– Dao je sto evra meni, sto dedi, sto tebi.. 700 evra smo mi njemu uzeli. Dva teleta. On mi dao, lično Vučić. Nije bitno čije pare, državne pare, on voli da si ti zadovoljan, da imaš volju da živiš. Takvog vladara niko da dobije neće, ni u životu ni u svetu – zaključila je ona.

Vala baš, gospođo. Velika propaganda laži bolesnog diktatora je ljude dovela na ivice ludila, ispraznih mozgova, praznih džepova isčekujući po par hiljada pa mir. Do sledećih izbora.

Ostavite komentar