Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Obavezno pročitajte

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio je svoje usluge na planu osujećivanja namera grupacije koju predvodi odlazeći predsednik Vladimir Kostić.

Naime, Lalić svestan da će liberalno-inostrana struja izgubiti na predstojećim izborima u Akademiji, već nekoliko dana pokušava da napravi konspirativni kontakt sa predstavnicima patriotske opcije i ponudi im svoje usluge. Zauzvrat, Lalić će pokušati da kandididuje teme o njegovim „nagomilanim kreditima i troškovima“, ne bi li unovčio svoj prebeg iz zagrljaja odlazećeg predsednika Vladimira Kostića.

- Advertisement -

Međutim, pretpostavljamo da za Lalića ne postoji nikakav interes od strane zdravih snaga u SANU, pri čemu ćemo u narednim danima precizno opisati na koji način je Lalić besčasno i pod veoma sumnjivim okolnostima izabran u SANU.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Gašić doneo naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja. Kako je navedeno u „Službenom...

Još priča na sličnu temu