34.7 C
Belgrade
četvrtak, 18 avgusta, 2022

AFERA NOVOSADSKI JUTKA: Perverzni direktor iz Novog Sada voli supruge lokalnih kriminalaca

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Direktor jednog javnog preduzeća iz Novog Sada, javnosti poznat osim po kupljenoj diplomi koja mu je omogućila da preko noći mesto portira zameni kabinetima u svom razvojnom putu imao je ideju i da prisvoji jedan lokalni novosadski fudbalski klub, sa bogatom tradicijom, koji je u bivšoj Jugoslaviji igrao drugu ligu. Za ovaj poduhvat novosadski Jutka saradnike traži na detelinarskim ulicama, međutim čitav plan o fudbalskom biznisu mu propada kada mu uzdanice, braća i saradnici bivaju uhapšeni.

Da kriminal i politika imaju mnogo toga zajedničkog dokazuje primer novosadskog Jutke, koji nakon što isprati saradnika u pritvor nastavlja da se brine o njegovoj ženi. Posebno osetljiv na žene, ne ostaje imun sek*i fotografije, vatrene plavuše kojoj nudi i pomoć oko zaposlenja baš u javnom preduzeću gde je direktor.

- Advertisement -

Ipak, namera nije sprovedena do kraja najviše zbog toga što plavuši treba više novca, nego što je plata u  javnom preduzeću, koje godinama kaska po visini zarada radnika za svim ostalim republičkim javnim preduzećima.

*Novosadski Jutka zavisnik od seksa

Kako saznajemo iz obaveštenih izvora, perverzni političar svoju omiljenu ljubavnicu vodi sa sobom kako prelazi iz kabineta u kabinet, a zgodna, visoka crnka, godinama unazad ponosno se održava na mestu druge žene u životu pomenutog političara i toleriše njegove česte izlete. Trenutno obavlja funkciju njegove zamenice i zajedno sa njim provodi vreme u Beogradu.

- Advertisement -

Sledeće sedmica ekskluzivno na portalu Naša borba otkrivamo još jednu potresnu ispovest žrtve Novosadskog jutke.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti