14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 20 septembra, 2021

ABAZOVIĆ: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom sa Amfilohijem i Vladikom Joanikijem

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tokom jučerašnje skupštinske rasprave u Crnoj Gori posebno se izdvojila jedna poruka lidera koalicije „Crno na bijelo“ Dritana Abazovića koga su napadali rivali jer je pregovarao o Vladi u Ostrogu.
On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i Vladika Joanikije.


Abazović je istakao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta kada je reč o donošenju važni odluka.

- Advertisement -

​“Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi…Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor“, rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čega, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru.

Reakcije na Abazovićevu izjavu ne jenjavaju ni danas i predmet su rasprave na društvenim mrežama.

abazović,
- Advertisement -

Podsetimo, na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici za predsednika crnogorske Skupštine izabran je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i predat je zahtev sa 41 potpisom poslanika za formiranje Vlade Crne Gore.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti