ABAZOVIĆ OŠTRO NA MILA: Nema nedodirljivih, tek smo počeli!

Obavezno pročitajte


Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je providno tvitnuo da on lično nije dužan poreze, ali nije demantovao da je komapanija čiji je suvlasnik blokirana na 12.45 miliona eura, napisao je na Tviteru potpredsjednik Vlade Dritan Abazović. On je dodao da će ispitati sve transkacije novog povjerioca komapanije Holdco East, i da više nema nedodriljivih.

“Neka predsjednik odgovori na pitanja: Kako je moguće da su krediti Global Montenegro kompanije na kraju 2019. godine iznosili 5,6 milona eura, a da je blokada na više nego dupli iznos?”, objavio je Dritan.

Kako je dodao, Đukanović je jako neuspešan u privatnom biznisu: prihod GM u 2019. godini je iznosio (0) NULA eura, a kapital je negativan 3,9 miliona eura.

“Možda ni ne zna za ovaj biznis, kao što nije znao za karticu u Atlas banci. Global Montenegro nije AD već društvo sa ograničenom odgovornošću D.O.O, pa bi bilo da predsjednik nauči razliku. Kako je moguće da se komapanija GM više od 10 godina ne blokira kada se običnim građanima za najmanji dug u kratkom vremenskom periodu blokiraju sredstva?”, dodaje on.

Kako je dodao, ispitaće sve transkacije novog povjerioca komapanije Holdco East.

“Nema više nedodriljivih, tek smo počeli”, naveo je Abazović.

Podsjetimo, Đukanović je demantovao raniju objavu Abazovića da je poreski dužnik, navodeći da je u pitanju najobičnija laž i prevara.

SourceIN4S

Ostavite komentar

Najnovije objave

ZAŠTO SU UKRONACISTI NIKITIN, VOLOHONSKI I STOJKOVIĆ UTIHNULI

Domaća javnost u poslednjih nekoliko dana ostala je uskraćena medijskih natpisa o "sjajnim akcijama" ukronacista, kako vole da ih...

Još priča na sličnu temu