40 SEKUNDI: Toliko je trebalo Mekregoru da brutalnim nokautom pošalje Soronea na ,,spavanje “ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Konor Mekgregor vratio se u ring nakon 15 meseci pauze i ostvario impresivnu pobedu u svojoj prvoj borbi. Irski MMA borac je u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu nokautirao Amerikanca Donalda Seronea za samo 40 sekundi.

Mekgregor, koji se nije borio od čuvenog poraza od Habiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine, strpljivo je čekao povratak i potrudio se da bude u velikom stilu.

- Advertisement -

U ,,gradu greha“ je od prve sekunde pokazao legendarnom ,,kauboju“ šta ga čeka i bilo je samo pitanje trenutka kada će se nokaut dogoditi.

Počeo je karakterističnim udarcem levom rukom koji je uzdrmao rivala, nakon još nekoliko dobro plasiranih pogodaka, usledio je neverovatan haj-kik levom nogom u glavu.

Serone je ostao na nogama, ali je bilo jasno da je meč završen i sudija je nakon nekoliko sekundi i serije završnih udaraca označio kraj borbe.

,,Ispisao sam istoriju. Pobeđivao sam u tri kategorije. Mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad odmah na početku borbe. Upisao sam svoje ime u istoriju. Proslaviću pobedu i vratiti se u dvoranu,“ izjavio je Mekgregor, koji je posle pojasa u lakoj i polulakoj kategoriji, došao do titule u velter kategoriji.

,,Nije tajna da Konor žudi za revanšom sa Habibom. Ako pobedi ovog vikenda, dobiće priliku za borbu za titulu. Biće to novi rekord prodaje plaćenih prenosa – to će biti najveći šou u istoriji UFC,“ rekao je pre nekoliko dana prvi čovek te organizacije Dana Vajt.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu