Produkcija “Emoušn”, koja producira TLZP, podržala je Makedonca i opravdala njegov skandalozni gest!

Oni se prave ludi i čak izmišljaju kako je Daniel ‘slučajno mlatio rukama’ dok je pokazivao lak na noktima, iako se na fotografiji jasno vidi da je ukrstio palčeve i napravio albanskog dvoglavog orla!

Nema kazne

Makedonski pevač neće biti kažnjen što je usred Beograda pokazivao znak “velike Albanije”

– Daniel je u šminkernici tokom pripreme za imitaciju Tejlor Svift pred kamerama i foto-aparatima pokazivao nalakirane nokte u raznim pozama. Baš ova je izvučena i objavljena, te stavljena u pogrešan kontekst. Danielu nikako nije bila namera ništa drugo, osim pokazivanja transformacije u ženu, a kamoli asocijacija na bilo kakav simbol – stoji u saopštenju “Emoušna”.

Informer DN

Da je Makedonac zaista pokazao zloglasni znak “velike Albanije” potvrđuje i jedan od fotografa koji se našao na spornom snimanju TLZP.

– Ušli smo u šminkernicu da fotografišemo takmičare dok ih šminkaju i stavljaju im maske. Daniel je menjao poze, a u jednom trenutku ukrstio je palčeve i tako ispozirao. Mi smo to uslikali, niko ga nije naterao da tako stane – kaže za Informer foto-reporter, koji je zamolio da bude anoniman.

I one provocirale sa “dvoglavim orlom”

Informer DN

Jonida, predstavnica Albanije na ovogodišnjem “Evrosongu”, na kraju nastupa pokazala je albanskog dvoglavog orla, i to baš pred izlazak naše Nevene Božović na scenu! Engleska pevačica Dua Lipa, poreklom iz Albanije, pozdravila je prisutne na festivalu “Sani hil” u Prištini sramotnim šiptarskim simbolom. Javnost u Srbiji najviše je šokirala Irina Jovanka, koja se predstavila kao mis Srbije i učestvovala u takmičenju “Mis slobode sveta” u Prizrenu. Ona je bez blama u nekoliko navrata rukama pokazala simbol “velike Albanije”.

Kako saznajemo, produkcija koja radi TLZP neće da izbaci Kajmakoskog iz takmičenja zato što bi ih to mnogo koštalo! Naime, snimanje je stiglo već do treće epizode, a tome su prethodile i naporne pripreme. Ako bi “Emoušn” šutnuo Makedonca, emitovanje na Prvoj TV bilo bi prekinuto i ceo serijal bi morao da se radi ispočetka.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here