Naslovna Zabava MARIĆ BRUTALNO PRIZEMLJIO KESIĆA: On je urbani glupak, duhovit je koliko i...

MARIĆ BRUTALNO PRIZEMLJIO KESIĆA: On je urbani glupak, duhovit je koliko i IDIOT SA KOJEG ČITA!

Kesić je, podsetimo, dobar deo svoje emisije posvetio Mariću, ismevajući ono što je voditelj Hepija rekao o profesoru Danijelu Sinaniju, zbog čega se proteklih dana povela prava hajka protiv Marića.

Dok je izgovarao uvrede na Marićev račun, Kesić je teatralno pokušao da mitira njegov govor, mimiku i pokrete.

Šešelj branio Marića

Branko Pantelić/Peđa Milosavljević

U jutarnjem programu Hepi TV “Dobro jutro Srbijo”, dok su Šešelj i Marić pričali o profesoru Danijelu Sinaniju, Marić je ironično rekao Šešelju – Sinani je, izgleda, veći Srbin od nas dvojice!

Šešelj je odmah odgovorio – Možda od tebe jeste, od mene nije.

Kada je Marić odlučio da to prihvati, Šešelj ga je pecnuo:

– Kao da je teško biti veći Srbin od tebe – uz osmeh je rekao Šešelj u jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo” na Hepi TV.

Marić je potom Šešelju zahvalio na tome što je jedini stao u njegovu odbranu.

Marić je rekao da je tek kad je čuo Kesića shvatio šta je govor mržnje za šta njega optužuju.

Poznati novinar konstatuje da njega nema ko da brani, verovatno zato što “nije tako uspešan kao Sinani”. – Tek kada sam video šta priča Kesić, ali i drugi koji me razapinju poslednjih dana, shvatio sam šta je u stvari govor mržnje i raspirivanje nacionalne, verske i rasne netrpeljivosti, za šta mene optužuju, a ja sam se samo našalio – kaže Marić.

– Sinani je, za razliku od mene, ekspert za teme koje obrađuje u svojim radovima, poput zašto Srbi veruju u leteće tanjire, isterivanje đavola kod Srba i slično. Uostalom, njemu je učitelj bio bivši portparol SPO Ivan Kovačević, koji je doktorirao na tezi lomljenje čaša u srpskim kafanama – rekao je Marić.

Marić kaže da je Kesića poznavao, a navodi da je voditelj O2 duhovit u meri u kojoj čita sa takozvanog TV idiota.

– Priznajem da je tada duhovit, ali kada bi ukinuli tog idiota, s kog čita, kao što sam ja nekada uradio na BK TV, bio bi samo smešan. Ovako svoju “duhovitost” pozajmljuje od onih koji su zaista duhoviti – rekao je Milomir Marić.

MILOMIR MARIĆ ANALIZIRAO SRPSKU POLITIČKU SCENU: Vlast treba sebi da napravi bolju opoziciju, OVA JE NEOZBILJNA! Ja ne znam da li postoji BOJKOT OD PORAZA!

Na kraju, Marić konstatuje da je “Kesić jedan od onih urbanih glupaka koji se sami sebi smeju”.

– Da nije pomenutog idiota, Kesić bi zanemeo. A da je neko drugi, normalan, rekao to što je on meni, sam bi se sebe postideo – zaključio je Marić.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Must Read

MARJANOVIĆ: Paljenje knjige, nezapamćena agresija u Beogradu!


Politička agresija koja dolazi iz redova opozicije, koju smo imali prilike da vidimo kada je pre samo nekoliko dana paljena knjiga, je nezapamćen događaj koji se desio u našem gradu, istakao je Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda.

RASPAD JUGOSLAVIJE POČEO JE MNOGO PRE MILOŠEVIĆA! Evo ko je zaslužan za demontažu najveće države na Balkanu (VIDEO)


Borisav Jović bivši predsednik Predsedništva SFRJ kaže da koren raspada Jugosavije ima dosta širu konotaciju od dešavanja i delanja Miloševića

PRE TAČNO 16 GODINA NAPUSTIO NAS JE LEGENDARNI ČKALJA! Njegova UNUKA BAVI SE GLUMOM i nastavlja stopama SLAVNOG DEDE! (FOTO)


Na današnji dan pre 16 godina preminuo je legenda domaćeg glumišta Miodrag Petrović Čkalja

USKORO PROSEČNA PLATA 510 EVRA, VEĆE ZARADE MEDICINSKIM SESTRAMA, LEKARIMA, JAVNOM SEKTORU! PENZIONERIMA 5.000 DINARA JEDNOKRATNO!


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao danas da je najvažnije da ljudi žive bolje i dodao da će plate i penzije biti i dalje povećavane

TROVALA ROĐAKE ZBOG NASLEDSTVA! Najmlađa žrtva imala je SAMO DVE GODINE! (VIDEO/FOTO)


Džoli Džozef (47) trovala je svoje rođake, kako bi postala jedini naslednik porodičnog imanja, saopštila je policija, a preneo Independent
Close