Volela bih da se ponovo udam, jer verujem u ljubav. Ali ne u onu koja nema čvrste temelje, već u susret srodnih duša. To još nisam doživela, ali nadam se da hoću. Želela bih da mi se desi susret koji bi me promenio. Tada bih znala da je to konačno i zauvek. Znam da ću to doživeti i unapred se radujem tome, pa makar to bilo i sa 70 godina. Bog dragi zna gde te čeka sreća, uvek je to na neobičnim mestima – priča Nina za Informer.

Iako ima 47 godina, pevačica smatra da ima dovoljno vremena da se ostvari kao majka.

– Svaka žena bi volela da dobije dete, ali s godinama nauči da prihvati svoju sudbinu. Svi smo različiti i nema smisla plakati za nečim što nemaš. Možda mi se desi sve odjednom, i brak i dete. Ne gubim nadu! – kaže Nina i dodaje:

Da se ne lažemo, biti žena u ovom poslu veoma je teško. Da imam ćerku, bila bih nesrećna da se ona bavi pevanjem. Često pomislim da li bih bila srećnija da se bavim nekim drugim poslom, da sam domaćica, spremačica, da radim od osam do četiri i da posle pijem kafu sa drugaricama. Ali nisam ni imala šanse da postanem nešto drugo, pevam od devete godine, to je moja sudbina.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here