Jedna od naših najuposlenijih glumica igra Katarinu, koja proganja svog muža ne bi li ga uhvatila “na gomili” sa drugom.

Zadrta žena

Igram jednu zadrtu ženu, koja stalno proverava i uhodi muža

Anđelka Prpić

Anđelka tvrdi da ona nije ni nalik takvoj ženi, kao i da u svog supruga Daria Prpića ima puno poverenja.

informer dn

Supružnici u seriji: Anđelka Prpić i Milan Kovaćević

Igram jednu zadrtu ženu, koja stalno proverava i uhodi muža. Nesigurna je i non-stop ga nešto ispituje, čita njegove poruke na telefonu i prati mu svaki korak. To radi iz ogromne ljubavi prema njemu, ali ako mene pitate – preteruje – kaže glumica i nastavlja:

Ljilji se divim i učim od nje

Popularna glumica kaže da je dosta toga naučila od starije koleginice Ljiljane Stjepanović, koja u seriji “Nek ide život” igra njenu svekrvu Grozdu.

Ona je posebna žena, od koje puno učim i ispred i iza kamera. Njeno iskustvo i znanje su nemerljivi. Desi se da, kada snimamo zajedničku scenu, zastanem na trenutak kako bih je posmatrala i divila joj se – priča Anđelka.

U stvarnom životu uopšte nisam takva. Ne proveravam supruga, niti sam ljubomorna na njega, a u braku smo već devet godina.

Lepa glumica ističe da je lik Katarine skroz drugačiji od svega što je do sada radila.

Uloga je zanimljiva i potpuno nesvakidašnja za mene. Potrudila sam se da je odigram što prirodnije kako bi gledaocima sve izgledalo realnije – objašnjava Prpićeva.

Posebno joj je drago što ima priliku da sarađuje sa rediteljem Slobodanom Šuljagićem.

On ima iza sebe mnogo uspešnih projekata, tako da ne sumnjam da će i ovaj biti takav. Do sada nisam radila sa rediteljem koji toliko poštuje, ceni i voli glumce – jasna je Anđelka.

Šarmantna glumica, pored snimanja serije i gostovanja širom Evrope sa monodramom “Šta me snađe”, vodi i popularni kviz “100 ljudi, 100 ćudi” na Prvoj.

Hoću scene s Bikovićem!

Anđelka priželjkuje saradnju sa Milošem Bikovićem, za kojeg ima samo reči hvale.

Volela bih da glumim sa njim u nekom filmu. Biković je s razlogom jedan od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Svi pričaju koliko je posvećen poslu u svakom smislu. To se vidi kada ga gledamo i na velikom platnu i u pozorištu. Imamo sreće što nas u svetu predstavlja neko poput njega – ističe Prpićeva.

informer dn

U skladnom braku: Anđelka i Dario Prpić

Iskreno, voditeljski posao nije moje primarno zanimanje, ali dobro se osećam kao domaćin takvih emisija. Pomenuti kviz je zanimljiva igra mišljenja i stavova naših ljudi, koji nas često iznenade i nasmeju do suza – kaže naša sagovornica.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here