Za neke dublje analize treba sačekati ove preostale utakmice, da vidimo da li ćemo izboriti plasman na Olimpijske igre, to je jako bitno. Nedostajalo je više hrabrosti, da još neko proradi pored Bogdanovića, da još neko odigra. Centri su podbacili, cela ekipa je podbacila, osim Bogdanovića. Ne može on sam da izdrži ovakvu utakmicu – rekao je Đurović.

On se zatim osvrnuo na plejmejkera “gaučosa” Fakunda Kampaca koji predvodio ekipu do njihovog senzacionalnog trijumfa.

Onaj Kampaco je igračina. Oni sa takvim plejmejkerom… Mi da smo imali takvog plejmejkera – mi bismo ih dobili. On vodi Ljulja i Fernandeza u Realu. Fantastičan igrač, fantastičan. Razigrao je sve igrače, pogodio kada je trebalo – dodao je on.

(FOTO) OVO JE DŽINOVSKI KORAK! Argentinski mediji slave pobedu kao da je praznik, Manu Đinobili u transu!

Naveo je iskusni košarkaški strateg da je od samog početka video mane u našoj reprezentaciji.

Ja sam video da ima tu mana. Lako je protiv Filipina i Angole. Ima tu mana. Ja sam to video. Mene su optuživali, kažu – kakav je to pesimizam, šta je to? Video sam… Oni su to skautirali dobro. Sve naše akcije koje igramo, stalno isto. Nismo mogli da dodamo loptu na početku, presekli su nam tri lopte zaredom. Zato što naše akcije kreću od centra koji prima loptu visoko i onda kreće kretnja. Ovi su to skautirali i mi nismo mogli… A njihova akcija svaka uspevala – završio je on

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here