Na konstataciju da kada god napusti zemlju “prljava kampanja protiv njega u pojedinim medijima postane intenzivnija”, Vučić je rekao da se zbog toga ne sekira, već se ponosi što može da otvara autoputeve i mostove, kao i fabrike.

– Šta da očekujete? Da li da neko prizna da neko drugi radi bolje, smanjuje javni dug, poveća plate? – upitao je Vučić govoreći za TV Pink.

Na pojedine opaske da će prosečna plata u januaru neće biti 500 evra, i ako do kraja godine dostigne tu cifru, Vučić je poručio da će plata i u januaru biti 500 evra.

– To vam pokazuje koliko neki ljudi žele da Srbiji ide loše ili lošije samo da bi oni imali korist. A, ja se radujem uspehu i pobedama Srbije, njenom ubrzanom napretku – rekao je Vučić.

Napravio je paralelu sa svojim navijačkim opredeljenjem u mladosti, kada je, kaže, navijao za Zvezdu i radovao sa porazima Partizana, dok se danas raduje uspesima svih naših klubova u međunarodnim takmičenjima, jer je to uspeh cele zemlje, u koju dolazi novac.

Kako kaže, čovek se promeni i ne dozvoljava sebi više neke stvari, “kao što neki sa 67 godina sebi i dalje dozvoljavaju”.

(VIDEO) VUČIĆ SA PROFESOROM RADENOVIĆEM: Predsednik najavio veća ulaganja u nauku!

Osvrnuo se i na pojedine kritike na društvenim mrežima u vezi sa novim autoputem koji je nazvan “Miloš Veliki”, navodeći da je Miloš Veliki još od 1898. godine odlukom kralja Aleksandra Obrenovića.

– Neverovatnim pitanjima i stvarima se služe – dodao je.

Naveo je i da sada ima gužvi preko Mislođina i Ostružnice, do uključenja na autoput, ali da će to od 18. decembra biti prošlost, kada se otvori most Surčin – Obrenovac.

Vučić je izrazio uverenje da će do 1. novembra biti otvoren istočni krak Koridora 10, ka Bugarskoj.

– To su stvari koje menjaju lice naše zemlje – zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here