Izvor blizak pevačici objasnio je da zvezda tvrdi da je njoj i Lijamu Hemsvortu samo potrebna pauza, a ne i razvod braka.

Izvor je naveo da je par odlučio da uzme predah od braka nakon 8 meseci provedenih zajedno, ali da ovo nikako ne znači da će se zaista i razvesti.

APfoto

Trenutno su uzeli pauzu jer im je bila preko potrebna. Nalazili su se u lošoj situaciji s puno neslaganja. Oboje su se složili da je bolje provesti neko vreme odvojeno, ali to ne znači da je njihova veza potpuno gotova – ispričao je izvor te objasnio kako je par i pre imao prekide i pauze, ali da su se na kraju svaki put pomirili, tako da će ipak sačekati pre nego se službeno razvedu.

SLOMILA MU JE SRCE, ALI NE ŽELI DA SE RAZVEDE! Majli i Lijam samo PRAVE PAUZU? On je i dalje voli!

Njihove svađe su navodno počele još prošle godine, i to zbog planiranja deteta i proširenja porodice sa čim se pevačica navodno nije slagala.

Reuters/Danny Moloshok

On je želeo dete i nije hteo da odustane ni da odgađa proširenje porodice, ali Majli o tome nije ni razmišljala. Srce mu se nakon toga slomilo – izjavio je izvor blizak paru. Kako kaže, Majli isprva nije ni želela da se uda.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here