Osim trojice košarkaša od kojih se očekuje da budu nosioci igre crno-belih u predstojećoj sezoni, na aerodromu je viđeno dobro poznato lice, Amerikanac Markus Pejdž, koji je prošle godine nosio dres Partizana.

Ekipa stigla!

Danas su u Beograd sletela tri zvučna pojačanja za naš tim – Žanis Pejners, Kori Valden i Rašon Tomas, i jedno dobro poznato lice – Markus Pejdž.

Poželimo im dobrodošlicu u crno-belu porodicu.#PartizanFamilypic.twitter.com/YR2odI9bYh — KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 17, 2019

Partizan je na društevenim mrežama poželeo dobrodošlicu novim igračima, koji bi vrlo brzo trebalo i zvanično da budu promovisani u ekipu srpskog vicešampiona.

Najveću pažnju svakako je privukao Tomas, koji je pre nekoliko nedelja hapšen zbog posedovanja narkotika. On je u međuvremenu pušten uz plaćenu kauciju, a očito da zbog tog prestupa nije imao problema da se na vreme odazove na početak priprema u novom klubu.

Partizan će u novoj sezoni pokušati da dođe do trofeja u ABA ligi i domaćem prvenstvu, odbrani dve godine za redom osvajani trofej Kupa Radivoja Koraća i postigne što bolji rezultat u Evrokupu.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here