Naime, kako saznajemo, u jedan restoram na Vračaru dovezli su se lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, član opštinskog veća na Starom gradu Branko Miljuš i generalni sekretar Stranke slobode i pravde Vuk Vučurović.

printscreen

To ne bi bilo ništa čudno, da nisu džip kojim su se dovezli parkirali na nedozvoljenom mestu, tačno preko puta restorana u Ulici cara Nikolaja. Tako su besnim automobilom blokirali ulaz u stambenu zgradu.

Nezadovoljni stanari prijavili su da je neko vozilo blokiralo njihov ulaz. Na lice mesta izašla je ekipa Komunalne policije i “Parking servisa”, a tada je počela drama.

printscreen

Kada su videli da se radnici “Parkig servisa” spremaju da im odnesu automobil, iz restorana su istrčali Vuk Vučurević i Branko Miljuš, i počeli da se raspravljaju sa organima reda.

(FOTO) ĐILAS “KOMANDUJE” PROTESTIMA IZ ŠOPING MOLA “KOSMOS” KOD SOLUNA! Na internetu proverava koliko se komada njegovih pristalica sakupilo u Beogradu! PONIZIO IH JE KAO NIKADA DO SADA!

Odgovornost za vožnju preuzeo je Vučurević.

Inače, Đilas je poznat i po skupocenom voznom parku na kojem bi mu mnogi pozavideli. A sličnim se mogu pohvaliti i njegovi saradnici.

printscreen

Međutim, kako saznajemo, zvanični vlasnik luksuznih automobila u kojima se voze Đilas i njegovi saradnici je “rent a car” agencija, a na taj način mnogi od njih uspešno izbegavaju plaćanje poreza.

– Ukoliko se vozilo uveze na ime “rent a car” agencije ne plaća se carina i porez. Na taj način uštedi se 15 do 20 hiljada evra po automobilu. Sve je to novac koji bi išao državi – kaže naš izvor i dodaje:

– Agencija za “rent a car” uveze auto sa privatnim parama, ne plati carinu ili porez, formalno vodi automobil na placu kao da nije iznajmljen a vlasnici ih voze po gradu. I još povećavaju troškove na svojim firmama i smanjuju dobit, odnosno porez – ističe.

printscreen

Kako saznajemo, u ovom slučaju, vlasnik agencije koja iznajmljuje automobile Draganu Đilasu i njegovim saradnicima je Nenad Gojković.

Ovo nije prvi ovakav incident. Dragan Đilas bio je akter nepropisnog parkiranja i prošle godine, kada je sa devojkom izašao iz luksuznog vozila, a džip ostavio na mestu na kojem je parking zabranjen.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here