Pristalice samoprozvane “Republike Kosovo” nekada ne biraju ni vreme ni mesto kad i gde će izraziti svoju naklonost, pa je tako Dua Lipa ogrnuta albanskom zastavom u Prištini zaigrala i šotu uz poruku – Neke noći moraš da ustaneš i pokažeš kolika si Albanka.

Očigledno je ovim gestovima osvojila pojedine stanovnike Prištine te su odlučili da fasadu jedne zgrade koja se nalazi preko puta zgrade Državnog tužilaštva ukrase ni manje ni više nego likom pevačice.

Dua Lipa nedavno je potpisala sporazum sa opštinom Priština, donirajući 150.000 evra za osnivanje muzičke akademije u Prištini, koja će služiti mladim talentima.

(VIDEO/FOTO) DUA LIPA ŠIPTARSKOM ZASTAVOM OGRNUTA, A PESMA JOJ SRPSKOM KRVLJU OKUPANA! Skandalozna provokacija zvezde tzv. Kosova!

Sraman potez imala je i pevačica i njena drugarica, skandalozna Majli Sajrus (26), koja je Lipu nazvala “Kraljicom Kosova”.

Još jedan njen skakandalozan potez je napravila u junu 2018. godine kada je fudbalska reprezentacija Švajcarske savladala srpski nacionalni tim rezultatom 2:1 golovima Džerdana Šaćirija i Granita Džake, koji su ih proslavili tako što su rukama pokazali albanskog orla, Dua se obradovala i njihovu “proslavu” podelila je na svojim društvenim mrežama.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here