Jelena Karleuša i Aca Lukas započeli su žestok rat, u kome se međusobno optužuju da se drogiraju i da su bliski sa kriminalcima i narko-dilerima! Dojučerašnji prijatelji posvađali su se zbog proslave rođendana biznismena Dragoslava Ilića, koji je na žurku u jednom beogradskom restoranu pozvao pola estrade, ali ne i JK!


Na žurci biznismena koji se u Venecueli, gde prodaje naftu, predstavlja kao Gagi Srbin, osim Lukasa, veselili su se i Ceca, Anastasija i Veljko Ražnatović, koji je bio u društvu verenice Bogdane Rodić, Džej Ramadanovski, Žika Jakšić, Marina Visković, Aleksandra Mladenović, Ljuba Perućica…

Karleuša se nije našla među njima, pa je pobesnela i oglasila se na Instagramu:

“Samo u banana državi Srbiji možete čitati hvalospeve o narko-dilerima i kriminalcima, kao i romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama. Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u biznismene, elitu i gospodu, obrazovani mladi ljudi će bežati odavde.”

Ispala si smešna

Usledio je munjevit odgovor Ace Lukasa, koji se, kao i Ceca, latio mikrofona na ovoj proslavi.

Banana

Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine

Aca Lukas

Ne znam zašto se neke ‘persone’ bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana”! Jeco, gost sam na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, trgovca naftom, koja, koliko znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korišćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin”, napisao je folker, a zatim je podsetio Karleušu da je upravo ona bila sa kriminalcima koje sad proziva:

“Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata, i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ. Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine. Da sam znao da će te ovo ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni!”

Biciklom na Rusiju


Rat tu nije završen, jer je Karleuša odmah uzvratila folkeru da se šlihta tom biznismenu zbog “nafte” i “crte”, aludirajući na drogu.

Paljba po Anastasiji

Ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja ti srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči

Jelena Karleuša

“Morao si javno da dokažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Je*em ti tvoju karakternu ‘crtu’ kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš” – napisala je Jelena, a zatim je brutalno izvređala Cecu, ali i Anastasiju, koja je lajkovala Lukasov post:

“Narko-dileri i te kurve ti nisu prijatelji. Tapšu te po ramenu, a iza leđa govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjana Redžepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš, bre, biciklom na Rusiju?! A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči”!

Biznismen: Ko me mrzi, dobiće k…. brzi

Biznismen Dragoslav Ilić je ispod Lukasovog otvorenog pisma napisao poruku za JK: “Ko me mrzi, dobije k…. brzi”, a zatim je za Informer prokomentarisao ovaj estradni rat.

– Ja nisam onaj fudbaler vampir (Ognjen Vranješ, prim. aut.) koga ta dama voli, tuži, ruži! Sa rođendana nosim lepe utiske, a nebitne ljude i zlurade komentare treba ignorisati. Moja firma uspešno posluje i nisam dužan nikome da polažem račune, naročito ne nekoj samozvanoj pevačici koja ne znam ni šta peva, niti me interesuje – poručio je Gagi.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here