Jovanović je ocenio da je situacija ispred Predsedništva “plod ostrašćenosti” jednog dela opozicije koja, u simbiozi sa “mladalačkom nepromišljenošću” i uvek prisutnim “snobizmom i pomodarstvom beogradskog kruga dvojke”, daje “tako jeftin rezultat”.

– U određenim, graničnim, situacijama po sudbinu naroda i države bih, naravno, mogao da razumem da neko pokuša takav jedan upad. Evo, zamislite na primer kada bi nekom srpskom zvaničniku palo na pamet da prizna secesiju koju su izvršili Albanci na Kosovu – rekao je Jovanović, prenosi DSS.

Povodom pregovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima, Jovanović je kazao da se čini da su „loše zamišljeni i loše sprovedeni”.

– Naravno, bez obzira na naše snažne rezerve kada je u pitanju mogućnost da iz svega toga nešto pozitivno proizađe, mi ćemo i dalje učestvovati i biti konstruktivni u tom dijlalogu jer je uvek bolje, ma kako, razgovarati nego se sukobljavati na ulici – naveo je Jovanović.

(VIDEO) OVAJ SNIMAK OBAVEZNO POGLEDAJTE OD POČETKA DO KRAJA! Evo kako Đilasovski mediji IZVRĆU ISTINU! Tvrde da ispred Predsedništva ograde nikad nije ni bilo, A TADIĆA BRANILI KORDONI I VODENI TOPOVI!

Jovanović je rekao da još nije čuo bilo kakvu vrstu ozbiljnije argumentacije u prilog tezi da bi bojkot izbora predstavljao svrsishodan korak ka političkim promenama i promeni vlasti u Srbiji.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here