Naime, kako mediji prenose, da bi Kulićeva ušla u treću sezonu “Zadruge” , moraće da nađe dečka.

Prošle sezone je u kuću ušla sa majkom i sinom Željkom, a ove godine će morati da nađe dečka.

– Miljana je prošle sezone dva puta bežala iz rijalitija i posle je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u Belu kuću, međutim ona je odličan rijaliti igrač i uvek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava – naveo je izvor za medije.

– Otkad je dobila poziv, Kulićeva se svim silama trudi da nađe dečka koji će želeti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želeo nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao.

– Ona ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspe, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine – rekao je izvor.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here