Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović svoj privatan život krije od medija, ali je pre desetak godina celom svetu pokazala jednog dečka.

O seksualnom opredeljenju pevačice već godinama unazad kruže razne glasine i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pevačica je to godinama demantovala. Međutim, oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji “Ispovest” priznala da ima sklonosti i ka ženskom polu.

Ipak, iako pevačica retko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko srećno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pevačem Slavkom Kalezićem, a na internetu su se pojavile fotografije na kojoj se strasno ljube.

Marija i Slavko su svoju vezu započeli nakon Marijine pobede na Evrosongu 2007. godine. Pevački par bio je u srećnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko meseci.

-Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko je takođe jednom prilikom progovorio o njihovoj ljubavnoj vezi:

– Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno… Pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu-, rekao je on.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here