Premijer Zoran Zaev ovog leta produžio je ugovore sa četiri saradnika iz Srbije za još godinu dana, potvrdila je vladina pres služba za BIRN.

Otkako je Zaev 2017. došao na mesto premijera, angažovao je nekoliko spoljnih saradnika, uključujuči i četvoricu iz Beograda. Njihovi ugovori potpisani su na dve godine i isticali su ovog leta. Bivši menadžer Zoran Bašanović i bivši direktor EPS-a Aleksandar Obradović pomoćnici su u sektoru spoljnih ekonomskih poslova koje vodi bivši direktor Agencije za privatizaciju Ljubomir Šubara, pomoćnik premijera za investicije, a Vladimir Cvetković je angažovan kao IT ekspert.

Bašanović se s Zaevom dogovorio o mesečnoj naknadi od 1.500 evra, dok Obradović, Cvetković i Šubara dobijaju po 1.200.

MAKEDONSKI MEDIJI SAZNAJU! 400.000 evra iz afere “reket” uplaćeno u Srbiji, TRANSAKCIJA IŠLA PREKO ZORANA BAŠANOVIĆA, savetnika premijera Zaeva!

Italijanski portal La Verita, kao i makedonski mediji već danima pišu o umešanosti Bašanovića u aferu “Reket” u kojoj se vrte milioni evra, tako da je teško poverovati da Bašanović i njegova supruga Bojana žive na tako visokoj nozi od njegove plate.

Informer

NOVA BOMBA IZ MAKEDONIJE! Zoran Bašanović u samom vrhu KRIMINALNE HOBOTNICE Zorana Zaeva! Pogledajte šemu!

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here