Pošto je predsednik Srbije odlučio da se uklone ograde oko Predsedništva Srbije, CIA TV N1 nazvala je taj potez “spinom”, pozivajući se na bednotiražni dnevni list “Danas”, a glavni urednik agencije Beta Dragan Janjić izjavio je kako “ograda nikoga nije sprečila da napadne predsednika” i dodao kako ranije tu nikakva ograda nije ni postojala!

I ostali sagovornici “demokratske i slobodne” televizije, kao što je Saša Đorđević iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku, izneli su mišljenje da je reč samo o političkom marketingu i da ispred Predsedništbva ograde nikad nije ni bilo. Međutim, zaboravili su, ili su, što je izvesnije, namerno preskočili da gledaocima kažu da je u vreme dok je Boris Tadić bio predsednik na tom mestu stajlaa – živa ograda! Ograda od specijalaca i oklopnih vozila sa videnim topovima!

(VIDEO/FOTO) U SRBIJI DEMOKRATIJA NIJE PRAZNA PRIČA! PRONAĐITE RAZLIKE: BARIKADE ispred Bele kuće, REŠETKE u Dauning stritu, Kremlj OPASAN ZIDINAMA… A POGLEDAJTE SRPSKO PREDSEDNIŠTVO!

Snimak nastao 19. aprila 2011. tokom protesta SNS ispred Predsedništva jasno pokazuje kako su Boris Tadić i njegova klika, koji sada kukaju na temu policijske represije, reagovali na mirne proteste koje je predvodio Aleksandar Vučić. Koji je, pritom, što se na snimku jasno vidi i čuje, pozivao svoje pristalice da nijednim potezom ne naruše mir. Uprkos tome, Predsedništvo je bilo potpuno okruženo naoružanim policajcima, koji su pravili živi štit Borisu Tadiću, a u pripravnosti su čekala oklopna vozila! Toliko o ogradama!

Pogledajte, obavezno od početka do kraja:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here