Crno-beli imaju prednost od 3:1 iz prvog meča, ali po rečima Miloševića to neće biti razlog da se brane.

PRETNJE IZ MALATIJE! Miletić: Kažu daće nam četiri gola – videćemo!

Već smo dosta pričali o utakmici, nema puno tajni. Već smo igrali u našem prvenstvu protiv sličnih ekipa, oni sve znaju o nama, i mi o njima. Najbitnije da moji igrači budu spremni i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na domaćem terenu. Nadam se da će iz svega toga proisteći dobar rezultat – započeo je Milošević.

Kako je istakao trener crno-belih neće ih povici sa tribina ometi u onome što su naumili jer su na sve već navikli u Srbiji.

Sve ono što smo planirali ostvarili smo u prvom meču, pa nema razloga da nešto korenito menjamo u drugoj utakmici. Ako ste mislili na to da li ćemo se vratiti u odbranu, i da hoćemo, mi to ne znamo. Mi moramo da izbrišemo rezultat prvog meča iz glave. Da memorišemo dobre stvari. Probaćemo da iznenadimo rivala. Što se tiče publike i atmosfere, mi kao klub smo naviknuti na toliko stvari, da nas ništa na svetu ne može zaprepastiti i iznenaditi. Na sve smo navikli u Srbiji i isključivo ćemo se osvrnuti na dešavanja na terenu – kaže trener Partizana i dodaje:

Jedini problem koji mogu da kažem, mi još uvek nemamo do kraja formiran tim. Pojačanja koja su dosla, primer su Sadik i Asano, nisu prošla period da se maksimalno inkorporiraju u tim. Da imamo formiran tim, bili bismo spremni na ritam četvrtak-nedelja. Ali sve su to stvari s kojima moramo da se nosimo. Neću da kukam, nego da se prilagodimo situaciji, da se najbolje moguće nosimo s tim. Zasad smo primorani da rotiramo igrače – istakao je Milošević.

Turske novinare zanimalo je da li su crno-beli probali kajsije, koje su popularne u Malatije i smatraju se velikim specijalitetom.

Nismo imali priliku, čuli smo da je to ovde najbolji proizvod. Naš kuvar nije uvrstio kajsije u meni i baš sam ga pitao zašto nije. Verujem da ćemo sutra probati – rekao je nekadašnji reprezentativac.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here