Štoper crveno-belih zahvalio se navijačima, a onda pomenuo i trenera Kopenhagena koji se po njegovim rečima “zaje*ao” u proceni Zvezde.

MOJ SINE TI PONOSAN BUDI! Snežana Borjan čestitala suprugu i pitala ko je najbolji golman!

Hvala navijačima što su došli u velikom broju, Danci su namerno komplikovali da ne dođe naših navijača, a delije su glasnije bile nego njihovi. Počeli smo kako treba, primili gol bezveze, trebalo je bolje da intervenišem. Bitno da smo se borili. Onaj gore je veliki kao što Milojević kaže, on sve vidi i vratio nam je šta smo zaslužili, bože zdravlja idemo u LŠ. Svaki igrač koji je šutirao penal je heroj, treba imati muda da se izvede penal pred njihovim navijačima, zato su mašili. Borjanu velika zasluga. Mi kao ekipa porasli i zbližili se posle ovoga, shvatili šta znači ovaj podvig – rekao je Degenek i nastavio:

Oni mogu da nam se smeju i potencenjuju nas što su i radili prošle i ove nedelje. Onaj ko se poslednji smeje njemu je najdraže. Drago mi je što smo prošli baš njih, njihov gospodin trener se zajebao, ne zna ko smo mi. Oni su jeli zlatnim viljuškama, ali ne znaju da je nas ojačalo sve kdoz šta smo prošli. Ne znaju da smo ojačali zbog ratova i bombardovanja – dodao je štoper.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here