Poznati par se pripremao da isplovi jahtom iz luke u Starom gradu. Najpre je Ana stigla sa drugaricom, prijateljicom i njihovom decom, a pola sata nakon toga pristigao je Nedeljković sa drugarom, koji je gurao kolica puna hrane i pića kako bi se opremili za vožnju jahtom po Crnogorskom primorju.

Dear summer.. I ❤️ you

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 10, 2019 at 11:57am PDT

Kada je sve bilo na svom mestu, Danijel se latio mobilnog telefona i fotografisao svoju dragu Anu, koja mu je pozirala kao pravi model.

Relax mode on 🔥🔥🔥!!💋💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 7, 2019 at 12:22pm PDT


Pevačica ga je zatim nagradila poljupcem, a ubrzo nakon toga počeli su da se jure po jahti kao deca. Iako je Ana bila brža, Danijel ju je stigao, a onda su počeli strastveno da se maze i ljube. Biznismen je stezao svoju dragu oko struka, a ona se uvijala oko njega stavljajući mu do znanja da uživa u erotičnoj akciji na jahti!

ANA SEVIĆ TRUDNA? Pevačica i Danijel saznali lepe vesti na moru

-Njih dvoje se obožavaju, Danijel se trudi da ispuni sve Anine želje, ali s druge strane, ona je veoma skromna i najvažnije joj je da među njima vlada poverenje, a sve ostalo joj nije bitno. Njena ćerkica Lorena obožava maminog dečka, kao i on nju, pa slobodno mogu da kažem da je za sve ovo vreme koliko su njih dvoje zajedno Danijel više otac Loreni nego što je Darko ikada bio-, kaže izvor.

💕

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jul 4, 2019 at 11:36am PDT

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here