Ana je navodno poludela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je u izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu.

-David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos- priča izvori objašniava kako je došlo do žešće svađe.


-David nije hteo da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom “Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša- navodi izvor.

Ana je počela da urla na njega i rekla mu je:

Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, ku*ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, mrš, džukelo, ja ti plaćam sve-, kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju isterala iz stana.

-Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutala, a David, umesto da shvati da je pogrešlo, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj “Je*ise više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš-, nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cela zgrada čula – objašnjava izvor.

OTKRIVAMO KO SU ZVEZDE NOVE SEZONE PINKOVOG RIJALITIJA! Maja, Šavija i Sindi ulaze u “Zadrugu 3”, A DOLAZI I KRISTIJAN

Naravno, sutradan je on došao sa cvećem i izvinjavao joj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here