Dok Lepa Brena neumorno nastupa, dotle se njen suprug Boba Živojinović baškari na jahti! Gazdarica “Granda” je u petak uveče pevala pred 20.000 ljudi u Bajinoj Bašti na Drinskoj regati, a bivši teniser je za to vreme uživao na svom brodu u Budvi.

Informer

Dobre komšije

Ekipa Informera primetila je Bobu još dok je šetao Starim gradom, a potom i kad je sa prijateljima seo na piće. Kad su proćaskali, zajedno su prešli na Živojinovićev brod, koji je već neko vreme usidren u Budvi. Očigledno im je prijao razgovor, pa su nastavili da se druže u opuštenoj atmosferi – na jahti proslavljenog tenisera. Pošto je u subotu duvao vetar, nije bilo mnogo vruće, tako da nisu žurili da se rashlade u vodi.

Boba je po ceo dan na brodu. On ne voli gužvu, niti da se smuca mnogo po gradu. Često mu dolaze prijatelji u posetu, a Brena nije još stigla jer ima koncerte po Srbiji. Ali sigurno će mu se pridružiti čim joj obaveze dozvole. Oboje su ljubazni i javljaju se svima nama – rekao nam je Živojinovićev komšija koji takođe ima jahtu i koji je insistirao na anonimnosti.

Informer

Puni baterije za nastupe

Kako saznajemo, čim mu se Brena pridruži, Boba planira da krene na krstarenje Jadranom. Posle Crne Gore, sledeća destinacija na kojoj će uživati je hrvatska obala. Folk zvezda će pauzu između svirki iskoristiti da napuni baterije za naredne nastupe, dok će bivši sportista celo leto provesti na moru. Krajem avgusta legendarna pevačica planira da ode i na tradicionalno krstarenje s drugaricama, koje praktikuje već desetak godina.

Informer

Viktor Živojinović na Ibici, letovanje ga košta 10.000 evra

Informer

Brenin i Bobin najmlađi sin Viktor Živojinović trenutno letuje na Ibici. Kako bi uživao u ostrvu poznatom po mondenskim žurkama, morao je da iskešira čak 10.000 evra. Viktor je na društvenim mrežama objavio snimke sa glisera i jahte, a tu se našla i obilna trpeza prepuna delikatesa na plaži, kao i flaša tekile.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here