Miloš Pavlović, odbornik iz Narodne stranke koju vodi Vuk Jeremić i onaj isti koji se “proslavio” tako što je u “opasadi” gradske skupštine od strane Boška Obradovića i njegovih sledbenika pretio ženi i zamahivao rukom na nju, žestoko se uvredio jer su mediji Savez za Srbiju nazvali “Đilasovim Savezom za Srbiju”.

On je takvo izveštavanje opisao kao navijačko, tendeciozno i jako loše. Na njegov komentar odgovorio je novinar SzS Slobodan Georgiev, onaj isti koji je svojevremeno na Tviteru Srbiju nazvao fašističkom tvorevinom i pretio rečima “sve ćemo mi vas u logore”.

– Šta si rekao? Ništa te nisam razumeo – napisao je zbunjeni Georgiev.

– Tekst je tendenciozan i navijački jer se privatizuje Savez za Srbiju u jednoj osobi što je netačno i loše, a i pokazuje nameru pisca jer nije prvi, već ko zna koji put, takvog rezonovanja i obraćanja – pojasnio je Pavlović u nastavku rasprave.

printscreen Twitter

Advokat Vladimir Gajić koji se priklonio Jeremićevoj stranci, stao je u odbranu Pavlovićevog stava, nazivajući autorku teksta, u kojem se Savez za Srbiju naziva Đilasovim, starim “lobistom”.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here