– Čula sam Luninu pesmu i svidela mi se. Doduše, ja sam preslušala verziju koju je otpevala neka druga pevačica, ne znam kako će je izvesti Luna. Ali ne bih nikoga da potcenjujem, jer sam i ja bila razapeta zbog mog ulaska u muzičke vode, ali i zbog pisanja knjige, žiriranja u “Pinkovim zvezdama” i “Pinkovim zvezdicama”. Treba dati šansu ljudima – kaže Kockareva.

Pet minuta


Ona samo treba da iskoristi svojih pet minuta na najbolji mogući način

Kija Kockar

Pevačica smatra da je Đoganijeva ne ugrožava u poslu.


– Ne plašim se ja ničega, svako ima svoje mesto na muzičkoj sceni. Ona samo treba da iskoristi svojih pet minuta na najbolji mogući način. Ja ne vidim nikoga kao konkurenciju u bilo kom smislu, već gledam samo sebe. Ne zanima me čija će pesma biti veći hit, to zavisi od publike – iskrena je Kija, koja uskoro izbacuje numeru “Zlatan”.

Đoganijeva nije želela da prokomentariše Kijinu pohvalu, ali je otkrila da su njene pesme biografske i da će u njima opevati čuveni ljubavni trougao Kija-Luna-Sloba.


– Pesme su emotivne i obe su bazirane na dešavanjima iz “Zadruge”. Snimala sam ih u Makedoniji i super sam se provela rekla je Luna, a na pitanje li je i njen bivši ljubavnik Sloba Radanović čuo te numere, kratko je odgovorila:


– Ne, nema potrebe. On je definitivno moja prošlost!

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here