Reprezentativac Švajcarske rekao je da su svi u Bolonji bili u šoku kada su saznali da se Mihajlović bori sa leukemijom, ali da im je uprkos teškom životnom izazovu poručio da nastave da se bore sa osmehom na licu.

Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u poslednjih šest meseci retko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati – rekao je Džemaili.

Fudbaler koji je u karijeri nastupao za devet klubova ističe koliko je Siniša bio hrabar u obraćanju igračima.

Iskreno, bio je to šok jutros, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako jer će on biti sa nama veoma uskoro – rekao je Džemaili i dodao:

Siniša nam je rekao da radimo s osmehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom poslednjih šest meseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva… Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas – zaključio je iskusni vezista rođen u Tetovu.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here