-Scenario koji je nama sa ovih prostora veoma dobro poznat. Uostalom, ovde je isproban i lansiran po belom svetu – naveo je Bečić, funkcioner SNS.

Kako je naveo u saopštenju, “tajkun Ðilas i belosvetski muljator Jeremić” konačno su postali svesni da su kvazi građanski protesti doživeli potpuni fijasko, jer građani ne mogu da prihvate da im o poštenju pričaju licemeri čija je pljačkaška politika dovela Srbiju pred ambis.

ORLIĆ: Đilas se obogatio, a u politiku ušao “go kao pištolj”

Bečić ističe da sada oni ponovo pokušavaju podmuklim obmanama da povrate svoju pljačkašku vlast, misleći da su građani zaboravili njihova zlodela.

Ukazuje na “monstruoznu prljavu kampanju koja kroz nazovi nezavisne medije” poziva na linč predsednika Vučića.

Pretnje i neosnovane optužbe predstavnika samozvane intelektualne elite ti mediji, kako kaže, svesrdno prenose i propagiraju.

-Valjda su svako vređanje, omalovažavanje i najgore pretnje prihvatljivi kada su na račun Vučića, njegove porodice i najbližih saradnika – kaže Bečić.

NEBOJŠA BAKAREC U OTVORENOM PISMU DRAGANU ĐILASU: U strahu od istrage, lansirate lažnu aferu da biste se osvetili ministru!

On dodaje da pripadnike opozicije niko ne sme da spomene.

-I to je demokratija. I sve je prihvatljivo, samo nemojte neko da uputi neku preku reč prema predstavnicima naše samozvane intelektualne elite. Oni su nedodirljivi intelektualci. Tako i Ðilas vešto koristi priliku da kreiranjem skandala skrene pažnju sa ozbiljne istrage u aferi ”Sekunde”, koja je u završnoj fazi i koja razotkriva ozbiljnu dugogodišnju pljačku državnog novca na RTS-u i koja će konačno razotkriti hobotnicu koja je sistemski pljačkala i uništavala grad Beograd i državu Srbiju – kaže Bečić.

Bečić navodi i da tako sad po Ðilasovom nalogu, njegovi jurišnici kreću iz svih raspoloživih sredstava sa napadima na potpredsednika vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, optužujući ga za sve i svašta, a sve u cilju da Ðilas sebi obezbedi vreme kako bi smislio opravdanje za svoju ulogu u već otkrivenim aferama u Beogradu i pljački vrednoj 650 miliona u RTS-u.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here