Većina njih tvrdi da je im je mnogo lakše kad se dobro najedu, ali pomažu im i vitaminski sokovi i kupke.

Reuters

Gvinet Paltrou – Topla kupka, pa hladan tuš


– Topla kupka je najbolje rešenje. Neka voda bude vruća onoliko koliko možete da izdržite. Dodajte joj gorku so i sodu bikarbonu. Leškarite u njoj oko dvadeset minuta, a potom se jedan minut tuširajte ledeno hladnom vodom. Potom se vratite u toplu kupku i uživajte u njoj sve dok se ne ugrejete. Nakon toga, još jedan minut pod hladnim tušem – savetuje holivudska lepotica.

Reuters

Džulija Roberts – Sok od šargarepe


– Posle malo više šampanjca sok od šargarepe je neverovatan lek. Meni to uvek pomaže – otkriva Džulija.

Reuters

Kejt Hadson – Sveže voće i sok od paradajza


– Kada sam mamurna, pijem što više soka od paradajza, uzimam vitamine, jedem sveže voće i, obavezno, avokado – kaže Kejt.

Reuters

Kejt Vinslet – Kobasice i slanina

– Kobasica i sendvič sa slaninom mi zaista pomažu. Protiv mamurluka deluje i velika čaša soka od pomorandže, kao i zaslađen čaj. Kombinacija svega ovoga će vas podići. Sve to obično odnesem u krevet, gde odspavam posle jela, a onda se usmerim pravo ka tušu, kako bih se zaista probudila – objašnjava Kejt Vinslet.

Reuters

Rene Zelveger – Jak doručak


– Tradicionalni engleski doručak je idealan za lečenje mamurluka, baš kao i pasulj i hleb. Meni ovakva hrana pomaže posle malo više opuštanja uz čašicu- otkriva Rene.

Reuters

Pink – Pivo


– Popijte pivo što je pre moguće! Ja sam, inače, nekada mogla da popijem i celu flašu vina i da ne budem mamurna. Sada već posle dve čaše imam glavobolju- rekla je Pink.

Reuters

Kameron Dijaz – Klin se klinom izbija


– Ja obavezno dobro doručkujem i popijem pivo. Neophodno je da pijete alkoholno piće kojim ste se i uvalili u tu nevolju. Klin se klinom izbija- otkrila je glumica.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here