Ova holivudska glumica poznata je po čudnim odlukama koje donosi, a ova poslednja u nizu je najviše začudila kako njenu porodicu, tako i fanove. U poslednjoj izjavi koju je dala Gvinet je navela da ona i Bred ne žive zajedno Los Angelesu kako bi održali ravnotežu i različitost u braku.

Ona je priznla da samo četiri noći nedeljno provode zajedno, kao i da njihovi prijatelji smatraju da je njihov brak i način funkcionisanja idealan.

– Svi moji prijatelji koji su braku smatraju naš način života idealnim i mi mislimo da ne treba ništa mijenjati po tom pitanju – rekla je Gvinet u intervjuu za Style Magazine.

Be mine @bradfalchuk ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Feb 14, 2019 at 11:34am PST

U jednom od ranjih intervjua Gvinet je istakla da time što žive razdvojeno pokušavaju da održe odnose i sa ostalim članovima porodice ali i da ispoštuju decu koju imaju iz prethodnih brakova. Osim toga Gvinet je istakla i da tako održavaju svežinu u vezi.

Podsetimo, Gvinet iz prethodnog braka sa muzičarem Krisom Martinom ima ćerku i sina, dok Bred takođe ima ćerku i sina sa bivšom suprugom.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here