Pred štandovima SNS postavljenim na Slaviji, Mirković je podsetio “tajkuna Ðilasa, njegovog saradnika Vuka Jeremića i njihovo pojačanje fašistu Boška Obradovića” da građani Beograda i Srbije nisu naivni, da ne pate od amnezije i da se jako dobro sećaju da u vreme vlasti Ðilasa samo u aferi bulevar Kralja Aleksandra pronevereno šest miliona evra.

On je naveo da su u vreme Ðilasove vlasti podzemni kontejneri mnogo koštali, a da se danas ne mogu koristiti pa gradska vlast mora da ih zatrpava, da je Ðilas ostavio i 15.000 tužbi prevarenih roditelja jer im je duplo naplaćivao vrtiće, da je ostavio iza sebe 1,2 milijarde evra duga.

– Dok je za taj isti period sebe i svoje saradnike drastično obogatio, što najbolje pokazuje i primer da svojim firmama dok je on bio gradonačelnik obezbedio prihod od 500 miliona evra – rekao je Mirković.

Prema njegiovim rečima, SNS je uvek tu da se izmere rezultati koji se danas ostvaruju i sve što je Dragan Ðilas uradio za ono vreme dok je bio gradonačelnik.

On je rekao da se Ðilas drznuo da prošeta do Gradske skupštine, “a nije ga sramota da već sedam meseci u zgradu gradske skupštine ni ne uđe dok za to uredno prima naknadu”.

Mirković je dodao da je od Skupštine grada bivši gradočelnik u ovoj godini prihodovao 60.000 dinara, a “doprinos mu je bio nula”.

– Za isto vreme on je samo štetio gradu i Beograđanima, rušio gradilišta, tukao se sa saobraćajnim znacima i ogradama, i na svaki način se ponašao destruktivno – rekao je Mirković i naglasio da je uveren da će građani nastaviti da podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS koja čini sve za ravnomerni razvoj grada Beograda.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here