Ona se nalazi ispred Madone čije se bogatstvo procenjuje na 570 miliona dolara i Selin Dion sa 450 miliona dolara. Bijonse se nalazi na četvrtom mestu sa procenjenih 400 miliona dolara.

Na petom i šestom mestu nalaze se Kejti Peri i Tejlor Svift.

APfoto

Forbs pripisuje većinu Rijaninog bogatstva partnerstvu sa LVMH, a ne njenoj muzičkoj karijeri. U objavi se navodi da je njen novi brend “Fenti Beauty” u prvih nekoliko nedelja ostvario zaradu od 100 miliona dolara, što je pokrenula Rijanina slava i njenih 71 milion pratioca na Instagramu. Brend je navodno zaradio 570 miliona dolara u prvih 15 meseci poslovanja.

Pevačica je lansirala svoje izuzetno popularne kozmetičke proizvode u vreme kada je lična nega i šminka na visokom nivou i veoma tražena i Forbs predviđa da bi do 2015. godine Rijana mogla da zaradi više od 200 milijardi dolara.

11 od 80 najbogatijih žena sa Forbsove liste zaradile su novac pokretanjem kozmetičkih linija, a u prednosti su Rijana i Kajli Džener koje su iskoristile svoje društvene mreže sa ogromnim brojem pratilaca i ispromovisale novi brend.

Rijanin portfolio je, u najmanju ruku, raznolik. Ona ostvaruje prihode od svoje linije za donji veš “Savage X Fenti”, a da ne spominjemo milone dolara koje je zaradila na turnejama kao pevačica, a od nedavno i kao glumica.

Sa izdavanjem svoje prve samostalne Fenti kolekcije taj broj će se verovatno samo povećati.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here