Radnički je uspeo da da se ubaci između Crvene zvezde i Partizana, što je Nišlijama dalo zamajac da od naredne sezone napadnu i titulu.

Pred nama je novi izalazak na evropsku scenu i sve u ovom trenutku smo podredili kvalifikacijama za Ligu Evrope, u kojim želimo više nego prošlog leta. Fudbaleri su na odmoru, o stručnom štabu i novom treneru ćemo narednih dana, ali bez obzira na neizvesnosti mi imamo ambiciozan plan i program aktivnosti. Namera nam je da sačuvamo jezgro najbolje ekipe i da jurišamo na vrh tabele. To za mene i moje saradnike nije nerealno, jer sve planove smo ostvarili. Zato ne brinem uoči odlazaka, fudbalerima koji nameravaju da odu iz Radničkog poželeću sreću u karijeri, ali pronaći ćemo istog i boljeg kvaliteta koji će nas voditi u borbi za titulu – rekao je Tončev za Sportski žurnal.

Tončev je naveo da će i sudbina trenera Nenada Lalatovića biti poznata u narednim danima.

Još nismo razgovarali posle završetka sezone. Narednih dana, sigurno pre 1. juna, znaće se definitivno mnogo toga oko trenera koji će voditi Radnički u narednoj sezoni – rekao je Tončev.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here