Batina supruga Julijana Lula Živojinović, ćerka Jelena i unuka Dina položile su cveće na njegov grob i upalile sveće dok je sveštenik održao opelo.

Marko Đoković

Položile cveće

Batina supruga Lula, ćerka Jelena i unuka Dina položile su cveće na njegov grob

– Nikako ne mogu i verovatno nikada neću moći da se pomirim sa tim da nema mog Bate. Filmovi koje svakodnevno gledam mi podržavaju tu iluziju i često se osvrnem očekujući njegov blag glas i nežan dodir. Srećom, sada su mi ćerka i neki od unuka tu, pa vreme lakše prođe u svakodnevnim obavezama i razgovorima – rekla je Lula i dodala:

Marko Đoković

– Ipak, prazninu koju je Bata ostavio svojim odlaskom ništa ne može da nadomesti. Verovatno se, kao i svi oni koji su izgubili svoje najdraže, trudim da živim dan za danom, bez nekog dalekog gledanja u budućnost.

Bata dobija ulicu?!

Tri godine od smrti Bate Živojinovića pokrenuta je inicijativa da jedna ulica u Beogradu dobije naziv po njemu. Njegova supruga Lula kaže da zdušno podržava tu ideju.

Batina supruga je rekla da žali što nije mogla da ispuni njegovu poslednju želju da još jednom zagrli sina Miljka, koji nije mogao da dođe u Srbiju zbog sudskog procesa koji je vođen protiv njega.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here