Marina Tucaković, koja se od februara prošle godine leči od raka dojke, dobila je nagradu “Žena borac”. Autorka najvećih muzičkih hitova na Balkanu u potresnoj ispovesti za Informer priča da su šanse za njeno potpuno ozdravljenje kao sedmica na “lotou”.

Šali se

Što bi rekao jedan moj poznanik, za mrtve se osećam odlično. Daleko bilo, ali moram malo i da se šalim

Marina

– U životu sam se više borila za druge nego za sebe. Još nije sve u redu, pod terapijama sam… Iskreno, nisam pozitivna svaki dan. Pa nađite mi nekog ko je uvek super raspoložen. Svi mi govore: “Budi optimista.” Kako da budem optimistična?! Ova moja situacija je kao da čekate da li ćete dobiti na “lotou”. Kažu mi da se borim, a ne znaju da čovek u ovakvoj situaciji ne zna gde mu je dupe, a gde glava – priča Marina.

Ne razmišljam o smrti

Na dodeli nagrade mnogi su joj prilazili i pitali je kako je, a ona im je šaljivo odgovarala:

Marina uručila nagradu Dei Đurđević

Dejan Živančević

Marina je u utorak uveče uručila Dei Đurđević nagradu “Žena hrabrost”, koju dodeljuje TV Pink i emisija “Ekskluzivno” autora Nikole Rumenića. Voditeljka, koja je u februaru doživela tešku saobraćajku, rekla je da priželjkuje skorašnji povratak na posao. Marininom dolasku obradovale su se mnoge poznate ličnosti. Redom su prilazili da je pozdrave i poljube Dušica Jakovljević, Saša Matić, Saša Kovačević, Jelena Kostov…

– Što bi rekao jedan moj poznanik, za mrtve se osećam odlično. Daleko bilo, ali moram malo i da se šalim.

Marina kaže da joj, pored lekara, samo Bog može pomoći.

Poroci

Pušim i dalje! Volela bih više da pijem, ali ne smem zbog lekova, pa popijem samo pokoju čašicu

Marina

– Loš sam savetodavac, pa ne znam šta bih javno poručila ženama koje prolaze isto što i ja. Mogu da kažem da sam se prepustila lekarima i sudbini, pa kako bude… Ne razmišljam o smrti, prognoze zna samo onaj gore – priča Tucakovićeva.

Nisam disciplinovana

Iako je obolela od opake bolesti, ne odriče se najvećih poroka.

Dejan Živančević

65

godina ima Marina

– Nisam disciplinovana, pušim i dalje! Ne mogu bez cigareta. Volela bih kada bih mogla više da pijem, ali ne smem zbog lekova, pa popijem samo pokoju čašicu. Jedino o čemu vodim računa je ishrana, ali ja se oduvek hranim zdravo. Jedem lepo i redovno, pogotovo sad pošto sam na insulinu, pa moram da imam tri obroka dnevno. Trenutno više volim da spremam nego da jedem, ali šta ću, moram – iskrena je Marina.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here