Crno-beli su nakon odluke skupštine FSS da se i zvanično priznam titula crveno-belima iz 1946. godine odlučili da pravdu potraže na Ustavnom sudu najavljujući tužbu i novi proces.

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

Pravni tim FK Partizan će naredne nedelje pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije. Kako je odluka Skupštine FSS pojedinačni pravni i upravni akt, na osnovu Zakona o upravnim sporovima, FK Partizan će sačiniti tuzbu čiji osnov leži u odredbama ZUS-a budući da držimo da u upravnom aktu nije uopšte ili nije pravilno primenjen zakon, drugi propis ili opšti akt, da u postupku donošenja akta nije postupljeno po pravilima postupka i posebno da držimo kako je činjenično stanje nepotpuno, netačno ili nepravilno utvrđeno – kaže za “Telegraf” potpredsednik Partizana i šef pravne službe crno-belih Vladimir Vuletić, koji je burno reagovao još posle odluke.

Verujete li u pravosudne organe?

Mislim da ce ova tužba biti razmatrana na forumu u kojem nisu unapred donete odluke profesionalnih dizača ruku i da ćemo biti u prilici da skrupulozno, argumentovano i uz puno poverenje u ovu sudsku instancu povedemo jednu pravnu bitku od opšteg interesa budući da ovakav revizionizam istorije i falsifikovanje činjenica i okolnosti važnih za adekvatno odlučivanje nije viđen u sportskom svetu regiona – kaže čelnik crno-belih.

ŠLAG NA ZVEZDINU TORTU! Terzić ponosan nakon priznavanja Zvezdine titule!

Očekujete li da Crvena zvezda podnese zahtev vraćenja titule iz 1986.godine, takozvane “Šajberove titule”?

Eventualni pravni kontra zahtevi FK Crvena zvezda su, za sada, samo u domenu špekulacija i, po mom misljenju, opšteg pitanja prekluzije. Ako se takav zahtev pojavi, sa zadovoljstvom ću se njime tada pozabaviti – zaključuje Vuletić.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here