Nakon poraza u Nišu od Radničkog (2:1) iz Humske su javno optužili Nikolića da je direktno uticao rezultat greškama na račun ekipe Sava Miloševića, da bi samo dve nedelje kasnije ponovo bio izabran za meč u kome igra Partizan.

VRAĆA SE PARTIZANOV NAJVEĆI PROBLEM! Pojačanje od tri miliona evra ponovo u crno-belom, uprava traži način da ga se reši!

Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom: uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba – naveli su 21. aprila iz Humske.

Njemu će pomagati Vladimir Jovanović i Marko Dimitrijević, dok je četvrti arbitar Pavle Tomić.

Utakmica Partizan – Napredak igra se u nedelju od 16.00 na stadionu u Humskoj.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here