Spremaju se u crno-belom taboru silne promene, a kako tvrdi Telegraf, igrač iz Gane je ostavio jak utisak na čelnike kluba iz Humske na nedavnim mečevima dva tima u Superligi Srbije.

Nije na odmet pomenuti da Partizan odlaskom Ivice Ilieva i dalje nema sportskog direktora, ali nema sumnje da će se transferom pozabaviti trener Savo Milošević, ukoliko do prelaznog roka crno-beli ne pronađu rešenje za novog šefa sportskog sektora.

Ovusu inače ima važeći ugovor sa “brđanima” do juna 2020. godine. Partizan će u slučaju da krene u realizaciju posla, morao da plati obeštećenje, a ono nije malo. Čukarički ceni fudbalera na oko milion evra, pa je pred Partizanom nemoguća misija.

Nije prvi put da se ime Samuela Ovusua dovodi u kontekst sa Partizanom. Fudbaler iz Gane bio je na meti crno-belih i 2016. godine, kada je ne klupi crno-belih bio Ivan Tomić. Ovusu je tada skautiran kao igrač Radnika iz Surdulice i trebalo je da predstavlja alternativu sa klupe za Marka Jankovića i Leonarda, koji je takođe stigao upravo u tom periodu.

Ipak, Radnik je tada tražio previsoku cenu za obeštećenje, pa je Ovusu karijeru nastavio u turskom Genčlerbirligiju, gde se nije proslavio. U Čukarički se vratio leta 2017. kao slobodan igrač.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here