Partizan sa ogromnom bodovnom razlikom dočekuje duel protiv Crvene zvezde u četvrtak, a Zdjelar veruje da će ovaj put suđenje biti na profesionalnijem nivou.

Mene lično pred derbi nije obeshrabrio poraz u Nišu. Svi znamo kako se dole gube utakmice u . Nema više potrebe da pričamo o tome, svi to znaju. Ništa me ne čudi – u dahu je rekao Zdjelar šta misli o meču odigranom u nedelju.

Revoltiran najnovijim negativnostima koje su prekrile srpski fudbal Zdjelar je poručio da veruje da sudije ne žele da se brukaju.

Iskreno ne razmišljam o suđenju, to je utakmica koju svi gledaju, niko valjda ne želi da se bruka i pokaže negativnu stranu. Tu treba biti fer i neka bolji pobedi – naveo je Zdjelar.

PARTIZAN U PROBLEMU PRED VEČITI DERBI! Defanzivac zbog žutog kartona u Nišu preskače duel sa Zvezdom!

Nekadašnji fudbaler Olimpijakosa se osvernuo i na tenzije koje je imao sa bivšim saigračem Markom Marinom tokom poslednjeg večitog derbija.

Dosta tenzija je bilo na terenu. Dešavale su se i neke sudijske odluke koje su i kod nas i kod njih doprinele da nervoza bude velika i da dođe do tih incidenata. Što se tiče Marina, mi smo veliki prijatelji, došlo je do nekog nesporazuma, ali i dalje smo prijatelji. U četvrtak na terenu opet najveći neprijatelji – rekao je Zdjelar.

On je poručio da crno-beli do kraja sezone imaju cilj da osvoje Kup, ali i da probaju da pobede u četvrtak, ali da će se živeti i u petak.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here