Glumac Nikolas Kejdž nedavno se razveo od Erike Koiko, s kojom je sklopio brak u Las Vegasu prošlog meseca. Bračna sreća je potrajala TRI DANA, nakon čega je glumac tražio da se brak poništi iz jednog prostog razloga – “ne seća se da se venčao, jer je bio pijan”.

Urnebesnom sklapanju braka i još bržem razvodu nije kraj – Eriko Koike, bivša žena Nikolasa Kejdža, traži alimentaciju na sudu!

(FOTO) BRITNI SPIRS IZAŠLA SA PSIHIJATRIJE! Pevačica odavno nije izgledala ovako LOŠE!

Da, posle tri dana braka i brojnih novinskih natpisa u kojima stoji “pijani glumac oženio šminkerku, pa se pokajao”, Koiko je “izgubila šansu da nađe zaposlenje, zbog čega traži alimentaciju”, piše svetska štampa.

(FOTO) MALE SU ŠANSE DA PREŽIVI! POTRESNA ili NEUKUSNA objava supruge holivudskog glumca?

Koiko je navodno od suda tražila da ne pristane na glumčev zahtev o poništenju braka i navela da je pre sklapanja braka bila u vezi s Kejdžom godinu dana, kao i da ju je glumac nakon prilično javnog razvoda zvao i tražio da se pomire.

Čim je priznao da je bio toliko pijan da nije znao da se ženi, verovatno je shvatio da nije potpisao ni predbračni pre nego što je rekao “da”. Da li će na sudu izvući pare, saznaćemo u sledećoj epizodi!

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here