Britni Spirs su juče paparaci uslikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji je sve vreme štitio od fanova i novinara.

Brtini je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.

Britney Spears seen out with her boyfriend Sam Asghari celebrating Easter Sunday yesterday 🐣 pic.twitter.com/4q4er096xZ — Derek (@DerekPlease) April 22, 2019

Odavno nije izgledala ovako loše – samo je jedan od komentara pevačicinih fanova na društvenim mrežama, a kojih je u velikom broju bilo ispred hotela iz kog je izašla, piše “24 sata.hr”.

Naime, Britni je hospitalizovana, prema tvrdnji njenog bivšeg saradnika protiv svoje volje u mentalnu ustanovu gde joj je ukazana pomoć. Ona je posle vesti da je njenom ocu, koji je imao operaciju i proveo na klinici 28 dana, odlučila da se okrene porodici. Međutim, kako pišu strani mediji, Britni je u jednom trenutku prestala da uzima terapiju koju je pila još od 2007. godine, kada je doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo u jednom frizerskom salonu u Los Anđelesu. Zbog toga je odluka porodice bila da je smeste u ustanovu kako bi joj pomogli.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija Britni, a podsetite se i kako je izgledala posle sloma koji je doživela pre 12 godina.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here